Taylormade

Kenneth Taylor (1981) studeerde af als regisseur aan het RITS in Brussel in 2005. Op het filmfestival van Gent behaalde hij met zijn kortfilm “Ureca” de ACE-prijs voor beste studentenkortfilm. Na zijn studies ging hij van start bij het productiehuis Woestijnvis waar hij als regisseur van o.a. Neveneffecten en Willy’s en Marjetten de absurde humorstijl verder zette. Vanaf 2009 startte Kenneth zijn eigen zaak en ging hij als freelance regisseur aan de slag.
Samen met Johan Heldenbergh regisseerde hij in 2010 de film Schellebelle 1919 over de geschiedenis van een aantal oorlogsweeskinderen tijdens het interbellum in Schellebelle. De film, gemaakt door heel wat vrijwilligers, werd omschreven als een waterzooi western. Op het filmfestival van Oostende, won Schellebelle 1919 de Vlaamse Filmprijs voor bijzondere prestatie.

Met zijn firma Taylormade wil Kenneth een antwoord bieden op de nieuwe uitdagingen op het vlak van communicatie. Beelden zeggen zoveel meer dan woorden en het is net die kracht die Taylormade weet te gebruiken in al zijn projecten. Deze website wil u dan ook impressie geven van de verschillende communicatievormen waarvoor u bij Taylormade terecht kan. Voor elke opdracht is er een op maat gemaakte oplossing, die met perfectie afgewerkt wordt.Share