Feed
Index


+ (1 of 1)


MAF Nederland is een middelgrote NGO (+ €4.000.000). Ze zijn er voor mensen die in afgelegen gebieden leven; met vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar. In opdracht van Gopublic heb ik voor hen een nieuw online platform opgezet waar veel minder nadruk ligt op het zenden van informatie en meer op het betrekken van de achterban. Dit gebeurt o.a. door het aanmaken van acties voor een project, het volgen van stafwerkers en het online doneren. Verdere focus lag op conversie optimalisatie en het opzetten van goede customer journeys.

Bekijk de site hier. Voor een uitgebreide case study, klik hier.

(in opdracht van Gopublic)


+ (1 of 1)


DeBijbel.nl biedt naast verschillende bijbelvertalingen tal van mogelijkheden om deze te lezen, passages te markeren en te voorzien van notities. Daarbij ontsluit het een enorme hoeveelheid achtergrondinformatie over het ontstaan van de Bijbel, de historische achtergrond en de betekenis voor nu. Momenteel maken meer dan 100.000 mensen gebruik van dit online platform. In opdracht van Gopublic heb ik een redesign, zowel functioneel als visueel, voorgesteld én uitgewerkt.

Bekijk de site hier. Voor een uitgebreide case study, klik hier.

(in opdracht van Gopublic)

+ (1 of 1)


Voor verschillende uitgeverijen heb ik boekomslagen en -binnenwerken ontworpen. Hieronder een selectie van het werk voor Ark Media, een christelijke uitgeverij.
+ (1 of 1)


De week van de longen is een nationaal evenement voor professionals op het gebied van Pulmonologie. Voor dit evenement heb ik een website ontworpen die makkelijk navigeert, de bezoeker verleidt om zich aan te melden en het meerdaagse programma op meerdere locaties helder uiteenzet.

Bekijk de site hier.

(in opdracht van Gopublic)

+ (1 of 1)


Het Nederlands Kamerkoor is een van de grootste koren van Nederland. Zij hadden vanwege de bezuiningen behoefte aan een website die sterk inzette op het werven van fondsen, verkoop van kaarten en cd's. Met een bescheiden budget is een goed werkende website neergezet die aansluit bij de doelgroep. Hiermee is het koor voorbereid op de toekomst.

(in opdracht van Gopublic)
 
  Getting more posts...