Hej!


Jag är illustratör, serietecknare och grafisk formgivare, och tar emot förfrågningar om frilansuppdrag. Bland tidigare och nuvarande uppdragsgivare finns Noaks Ark Syd, Genusredaktörerna, Teater Tamauer, Mint magasin, Djungeltrumman, Spionen och FeTT Magazine.

Jag jobbar deltid som seriepedagog i projektet Seriestorm, och jag håller även serieworkshops på egen hand.

Jag har varit anställd som grafisk formgivare på Sweetspot, där jag jobbade med kunder som Lantmännen Unibake, Vaasan, Kiviks Musteri, Osram och Egnahemsbolaget.

Innan dess jobbade jag som grafisk formgivare på KappAhls marknadsavdelning. Jag satte ihop varuvisningsmaterialet för butik tillsammans med varuvisarna, layoutade skyltar och byggplank, uppdaterade intranätet och producerade bilder för KappAhls hemsida.

Jag är utbildad i grafisk formgivning på Forsbergs skola i Stockholm, och i serieteckning på Serieskolan i Malmö. Jag har dessutom läst 90 hp bilderboksberättande på HDK (Högskolan för design och konsthantverk) i Göteborg.Kontakta mig gärna för uppdrag inom serieteckning, illustration, grafisk formgivning och för serieworkshops.
Jag har F-skatt, är medlem i Illustratörcentrum och Svenska tecknare.


Telefon: 0738-158176
Mail: malin.skogberg@mail.com
Instagram: @malinskogbergillustration