GJG architectuur
Ik ben Gert-Jan Groenewoud en op deze site staat mijn portfolio. Ik heb mijn studie bouwkunde met als afstudeerrichting architectuur in 2012 afgerond. Deze studie heb ik gevolgd op de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (NHL). Afgelopen jaar heb ik de kopstudie Technische Bedrijfskunde behaald op het NHL.
Het vak van een architect ambieer ik, vandaar dat ik als afstudeerichting architectuur heb gekozen. Dit heb ik mede nodig om mijn doel te bereiken, geregistreerd architect worden. Elke opdracht die ik krijg wil ik met voldoening afsluiten, daarnaast wil ik ervoor zorgen dat de opdrachtgevers tevreden zijn met het eindresultaat. Zodat ik uiteindelijk met trots kan terug kijken naar de opdracht en dit ook mee te nemen als bagage voor de toekomst.

Welke stijl mij in de architectuur aanspreekt is niet bepaald één stijl. Bij mij gaat het erom dat het totale plaatje klopt. Of dit nou modern of klassiek is, dit is voor mij van ondergeschikt belang. Om mijn doel te bereiken, geregistreed architect worden, wil ik meerdere facetten van het vak beheersen en ondervinden.

Facebook / Linkedin


Free counter and web stats